Home     Sony Cybershot DSC-HX60 V
Sony Cybershot DSC-HX60 V

Sony Cybershot DSC-HX60 V


Sony Cybershot DSC-HX60 V


Klein en toch 30x zoom


Kleinste camera met 30x optische zoom past zo in uw jaszak. Wel met een tasje erom. De ingebouwde GPS verteld u precies waar u de foto heeft gemaakt. Veel fotoplezier.

€ 269.00


DIRECT LEVERBAAR


  • Productinformatie
  • Dit heeft u ook nodig

Sony Cybershot DSC-HX60V compact camera Zwart
De Sony Cybershot HX60V compacte high zoomcamera is uitgerust met een Sony G lens met 30x optische zoom en een 35mm-equivalent van 24-720mm, een 20.4 megapixel beeldsensor en een snelle BIONZ X beeldprocessor voor uitstekende beeldkwaliteit. Deze opvolger van de Sony HX50V biedt verder onder meer full HD-video, optische beeldstabilisatie, GPS en wifi-connectiviteit. U kunt uw gemaakte foto's en video's bekijken en beoordelen op het 3" grote LCD display of door de camera op uw HD-televisie aan te sluiten via de micro HDMI-aansluiting.

Hoge resolutie foto's en trillingsvrij video's
De HX60V is uitgerust met een 20.4 megapixel beeldsensor die het mogelijk om foto's af te drukken tot posterformaat. Ook is de resolutie hoog genoeg om uitsneden van uw foto's te maken en scherp af te drukken op groot formaat. Dankzij de 30x optische zoom kunt u alle details van onderwerpen, zelfs als u ver bent ingezoomd, tot in detail fotograferen. Uw foto's blijven scherp dankzij de ingebouwde optische beeldstabilisatie, waarmee zelfs de kleinste ongewenste bewegingen worden gecompenseerd. Uw full HD-video's worden trillingsvrij vastgelegd dankzij de beeldstabilisatie met Intelligent Active Mode.

Handige en professionele functies
Met Intelligent Sweep Panorama maakt u probleemloos 360 graden panoramafoto's. Houd de sluiterknop ingedrukt terwijl u de camera rond beweegt. De camera maakt dan zo veel mogelijk foto's van hoge resolutie en zal deze automatisch samenvoegen om zo één grote foto te maken. Dit is een geweldige manier om landschappen vast te leggen. Verder beschikt de HX60V over de mogelijkheid om het diafragma en de belichting handmatig in te stellen. De camera beschikt niet alleen over een interne flitser, maar ook over een hotshoe-aansluiting. Het is geen enkel probleem om extra accessoires aan te sluiten op de camera zoals een flitser, microfoon of elektronische beeldzoeker.

Ingebouwde GPS en wifi
U vergeet nooit meer waar u die ene speciale foto gemaakt hebt dankzij de ingebouwde GPS waarmee u locatiegegevens aan uw foto's kunt toevoegen. Ook was het delen van uw mooiste foto's en video's was nog nooit zo gemakkelijk. Maak eenvoudig verbinding met uw smartphone, tablet of draadloze netwerk en deel uw foto's en video's direct met uw familie en vrienden op sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Of geef een diashow door de camera op uw televisie aan te sluiten door middel van de micro HD-aansluiting.
Kenmerken
- 20.4 megapixel Exmor R CMOS-sensor
- 30x optische zoom
- 3" Xtra Fine LCD display met 921600 pixels
- Full HD-video
- GPS
- Wifi en NFC
- Intelligent Sweep Panorama voor 360 graden panoramafoto's

In de doos

- NP-BX1 li-ion accu
- Netadapter UB10C/UB10D
- Micro-USB kabel
- Polsriem
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie